Ofte stilte spørsmål

 • Kan bilen vaskes etter lakkering?

  Ja, bilen din kan vaskes som vanlig etter du har fått den tilbake,men unngå maskinvask og sterke stoffer den første tiden.

 • Kan bilen poleres etter lakkering?

  Etter bilen er lakkert må du vente i 3-4 uker før polering .

 • Hvor får jeg leiebil?

  Agder Bilskade ordner med leiebil for deg! Når du leverer bilen din hos oss, kan leiebilen stå klar etter avtale.

 • Må jeg ringe forsikringselskapet når jeg har fått en skade?

  Det er du som kunde som bestemmer hvem som skal reparere skaden på bilen din. Hvis du henvender deg til oss først, kan vi ordne alt med forsikringselskapet. Kom til oss med skademelding og bilen og vi ordner resten.

   

 • Må jeg sette bilen inn på merkeverksted?

  Agder Bilskade AS reparere skader på alle bilmerker. Vi bruker originale deler på bilen din og utfører arbeidet etter bilfabrikkens spesifikasjoner. Dette medfører at det ikke blir noe endringer på garantiene på bilen. I tilegg har vi en egen skriftlig kvalitetsgaranti som du kan få med etter utført arbeid.

 • Hva gjør jeg etter en skade?

  Det første du alltid gjør etter en skade er å fylle ut skademeldingskjema. Dette gjøres uansett om motpart sier han elelr hu vil betale for skaden selv. Dette gjør du for å ha en sikkerhet hvis motpart likevel ikke vil gjøre opp for se. Deretter kommer du til oss med skademelding og bil. Herfra ordner vi resten med evntuell leiebil, delbestilling og taksering.

 • Hvordan fyller jeg ut skademelding?

  Dere fyller ut alt på side 1 med en enkel skisse av skadeforløpet. Husk at begge må skrive hver sin ”supplerende opplysninger”  på side 4 og 5  med underskrift. Vi kan også være behjelpelig med utfylling av skademeldingsskjema. 

 • Hvem takserer skaden?

  Agder Bilskade  er tilknyttet et taksering system som gjør at vi takserer alle skader for alle forsikringselskaper.

 • Har en skade jeg må betale selv, kan jeg få en forhåndspris?

  Vi kan lage et pristilbud på arbeidet som skal utføres. Dette gjøres ved at du kommer til vårt verksted, vi noterer ned hva som skal gjøres og tar noen bilder ( tar 2 min.) Du får et pristilbudet på e-mail eller i posten.

  Du kan også sende oss en prisforespørsel på epost. 

  Ønsker du å betale for skaden selv, kan vi tilpasse oss ditt ønske om å få til en rimeligere løsning på reparasjonen. Vi kan i noen tilfeller benytte oss av brukte deler og reparasjon i stedet for utskifting av deler. 

 • Blir bilen like bra som før?

  Etter reparasjon skal bilen være like bra som før uhellet. Dette kan du få en skriftlig garanti på hvor vi garanterer arbeidet vårt.

 • Blir bilen understellbehandlet etter reparasjon?

  Alle berørte skadesteder vil bli rustbeskyttet etter reparasjonen.