Forsikringsskader

Vi hjelper deg

Agder Bilskade er et autroisert spesialverksted for bilskader, og vi reparerer skader for alle de store forsikringsselskapene. Når du vil benytte deg av forsikringsselskapet på skaden på din bil, enten ved kasko (du har selv skylden) eller ansvar-skade (motparten har skylden), kan vi hjelpe deg!

Det er du som kunde som bestemmer hvilket verksted som skal utføre reparasjonen på bilen din, ikke forsikringsselskapet. Vi bruker kun originale deler og utfører reparasjonen etter bilfabrikkens spesifikasjoner, slik at alle garantier blir ivaretatt.

Det er viktig å alltid skrive skademeldingsskjema når du skal benytte deg av forsikringsselskapet på skaden. Dette kan vi hjelpe deg med, eller du skal skrive den selv. Snakk med oss og vi kontakter forsikringsselskapet ditt og ordner med taksering og leiebil. 

Kontakt oss for en prisforespørsel

Ønsker du å betale for skaden selv?

Vi kan lage et pristilbud på arbeidet som skal utføres. I noen tilfeller kan det lønne seg å betale for reparasjonen selv fremfor å benytte forsikringsselskapet, og vi hjelpe deg på veien. Kom til vårt verksted så vil vi notere ned det som skal gjøres, ta noen bilder og du vil få et pristilbud tilsendt på e-post eller i posten. 

På privatskader tilpasser vi oss til ditt ønske og gir deg en rimelig løsning på reparasjonen. I noen tilfeller kan vi benytte oss av brukte deler eller reparasjon, fremfor å skifte ut hele delen. 

 

Vi reparerer skader for følgede forsikringsselskap:

Codan Jernbanepersonalets forsikring KLP Knif Tryggget Nemi forsikring Protector forsikring Frede Forsikring Sparebaken 1 Storebrand Tennant Trygg forsikring Gjensidige Eika if forsikring